

2023 AONH CONFERENCE - AGENDA

FRIDAY	ACTIVITY
8:00am – 9:00am	Registration & Sign In
9:00am – 9:30am	Greetings / Introductions Sam Abukittah: Welcome
9:30am – 10:15am	KAREN "ZUZU" ZEIMER
45 MINUTES	"Reclaiming Your CALM – 5 Top Stress Management Techniques for Practitioners."
10:15am – 10:45am	SAM MORRIS
30 MINUTES	"MACE ENERGY METHOD: The Revolutionary Pathway to Health and Wellness"
10:45am – 11:15am	DR. AKSANA CATALDO
30 MINUTES	"Frequency Medicine: Using Frequencies to Test and to Heal"
11:15am – 11:30am 15 MINUTES	BREAK
11:30am – 12:30pm	DR. RYAN HOLT
60 MINUTES	"Stress, Trauma, and the Immunomodulatory Effects of Acupuncture."
12:30pm – 12:45pm 15 MINUTES	VENDOR EDUCATIONAL MOMENT (BaxMAX)
12:45pm – 1:30pm	LUNCH
12:45pm – 1:30pm 1:30pm – 1:45pm 15 MINUTES	VENDOR EDUCATIONAL MOMENT (Restore Hyper Wellness)
1:30pm – 1:45pm 15 MINUTES	
1:30pm – 1:45pm	VENDOR EDUCATIONAL MOMENT (Restore Hyper Wellness)
1:30pm – 1:45pm 15 MINUTES 1:45pm – 2:30pm	VENDOR EDUCATIONAL MOMENT (Restore Hyper Wellness) KAY AUBREY-CHIMENE "Opening the Body with Targeted Light: Attaining Maximum Stress Relief with
1:30pm – 1:45pm 15 MINUTES 1:45pm – 2:30pm 45 MINUTES 2:30pm – 2:45pm	VENDOR EDUCATIONAL MOMENT (Restore Hyper Wellness) KAY AUBREY-CHIMENE "Opening the Body with Targeted Light: Attaining Maximum Stress Relief with Standard Enzyme Products."
1:30pm – 1:45pm 15 MINUTES 1:45pm – 2:30pm 45 MINUTES 2:30pm – 2:45pm 15 MINUTES 2:45pm – 3:15pm	VENDOR EDUCATIONAL MOMENT (Restore Hyper Wellness) KAY AUBREY-CHIMENE "Opening the Body with Targeted Light: Attaining Maximum Stress Relief with Standard Enzyme Products." BREAK AMY SPROUSE "What's Behind the Bottle? How Quality Ingredients & Proven Processes Improve the
1:30pm – 1:45pm 15 MINUTES 1:45pm – 2:30pm 45 MINUTES 2:30pm – 2:45pm 15 MINUTES 2:45pm – 3:15pm 30 MINUTES	VENDOR EDUCATIONAL MOMENT (Restore Hyper Wellness) KAY AUBREY-CHIMENE "Opening the Body with Targeted Light: Attaining Maximum Stress Relief with Standard Enzyme Products." BREAK AMY SPROUSE "What's Behind the Bottle? How Quality Ingredients & Proven Processes Improve the Quality of Your Life"
1:30pm – 1:45pm 15 MINUTES 1:45pm – 2:30pm 45 MINUTES 2:30pm – 2:45pm 15 MINUTES 2:45pm – 3:15pm 30 MINUTES 3:15pm – 4:15pm	VENDOR EDUCATIONAL MOMENT (Restore Hyper Wellness) KAY AUBREY-CHIMENE "Opening the Body with Targeted Light: Attaining Maximum Stress Relief with Standard Enzyme Products." BREAK AMY SPROUSE "What's Behind the Bottle? How Quality Ingredients & Proven Processes Improve the Quality of Your Life" DR. REED SAINSBURY



2023 AONH CONFERENCE - AGENDA

SATURDAY	ACTIVITY
8:00am – 9:00am	Registration & Sign-In
9:00am – 9:30am	Greetings / Introductions Sam Abukittah: Welcome
9:30am – 10:30am 60 MINUTES	DR. CHRISTINA PARKS "Chronic Immune Activation and T-cell Dysregulation"
10:30am – 10:45am 15 MINUTES	BREAK
10:45am – 11:00am 15 MINUTES	AONH & SEC UPDATES Trey Longenecker
11:00am – 12:00pm	DR. GREG HOWARD "Case Study: Pulmonary Artery Intimal Sarcoma"
12:00pm – 1:00pm	LUNCH
1:00pm – 2:00pm 60 MINUTES	DR. MICHELE MILLEN "Standard Enzyme Company Products Presentation"
2:00pm – 2:15pm 15 MINUTES	BREAK
2:15pm – 3:15pm 60 MINUTES	DR. DAVID GARWOOD "Prescription for Change: Addressing the Epidemic of Physician Burnout"
3:15pm – 4:15pm 60 MINUTES	DR. GEORGE YIACHOS "Bio-Hacking Heart Disease"
4:15pm – 4:30pm 15 MINUTES	BREAK
4:30pm – 5:30pm 60 MINUTES	DOCTOR'S PANEL
5:30pm – 5:45pm 15 MINUTES	REMEMBERING DR. RASHID BUTTAR